Hvis jeg ku’ flyve

Er det eneste, der holder din næse i studiebogen, tanken om at du en drømmedag, et stykke ude i fremtiden, sidder i et fly på vej til Mallorca? Lidt for specifikt. Men ikke desto mindre, er drømmen om at flyve væk fra alt, der rimer på hverdag, pres og studie, utroligt motiverende. Faktisk, kan det godt lade sig gøre at rejse, selv på SU. Det handler om at finde de gode tilbud, og det får du en guide til her.

Spar op – fald ned

Det er altid en god idé at lave en rejseopsparing. Om det så er 50 eller 500 kroner, man sætter ind på den hver måned, kan den gøre en stor forskel, når din pludselig og altopslugende trang til at rejse opstår. For sådan kan det føles. Man føler sig fanget og indeklemt, og alt der minder om hjem, giver dig kvalme. I dine drømme sidder du i et fly til mallorca, og kigger på skyerne oppefra. Tal med dine studiekammerater om din længsel, og hvem ved? Måske har du pludselig en rejsegruppe. Det kan være svært at tage sig sammen og komme afsted, når man har mange forpligtelser og deadlines liggende i skuffen. Men netop af den årsag, er det vigtigt at gøre noget uforpligtende, og det kan være lettere at gøre det sammen med andre.

Vejen dertil

Uanset om du har lavet en opsparing eller ej, kan det lade sig gøre at finde billige fly til Mallorca. Søg altid bredt og søg altid meget, før du beslutter dig for, hvilken rejse, du vil tage. Hvis I er den spontane studiegruppe, kan I pakke rygsækkene og kigge på afbudsrejser. Hvis det er helt skidt, kan du altid bare bestille en one-way-ticket, og aldrig vende hjem. Lidt for dramatisk. Ja. Så sørg for at bestille en pakkerejse, så er du sikret og klar til at slappe af.